Økologi - derfor!
Hvert år er der ca. 250 personer, der hos hudlægen får konstateret en allergisk reaktion som følge af hårfarvning. De allergiske reaktioner er bl.a. eksem, blærer eller decideret hårtab.

Hos Salon Camilla kan du derfor vælge en økologisk behandling uden merpris
.
 

 

Komplet serie af hårprodukter fra Zenz
Salon Camilla anvender en komplet serie fra Zenz, der en af de førende producenter af allergi- og miljøvenlige hårprodukter og de er tilmed svanemærket

Serien fra Zenz indeholder shampoo, balsam, hårlak og voks og de kan købes hos Salon Camilla.

 

CHI farver fra Farouk
CHI farverne fra Farouk, er det grønne alternativ til mange af de produkter der gennem årene har været beskyldt for at  fremkalde allergiske reaktioner. 

Besøg Farouk´s hjemmeside

         

 
 
         
Som frisør
At arbejde som frisør i dag er en arbejdsdag fyldt med kemiske stoffer, der er bevist at være sundheds og miljøskadelige. Flere og flere frisører må opgive deres karriere som følge af vejrtræknings-problemer og allergisk eksem, og flere og flere kunder vælger at gå til en økologisk frisør, hvor de farlige kemikalier er bandlyste.

 

 

Ikke hormonforstyrrende
Når du køber svanemærket shampoo, mindsker du risikoen for forurening af vandmiljøet, og du undgår stoffer, som EU mistænker for at være hormon-forstyrrende. Emballagens vægt og udformning begrænser udledning af CO2 i forbindelse med transport.

Stofferne må ikke være klassificerede som kræftfremkaldende, mutagene eller skadelige for menneskers forplantningsevne, og de må ikke findes på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormon-forstyrrende. (kilde: forbrug.dk)

  CHI farver fra Farouk
Farverne indeholder heller ikke ppd (p-phenylenediamin), som er et stof, der har været anvendt til hårfarvning, de sidste 100 år og er kendt for at være meget allergifremkaldende. De nye farver egner sig altså til personer, der ved, at de lider af allergi overfor hårfarvningsprodukter.

Traditionelle produkter giver ofte lugt-gener ved permanent og lysning, men dette vil man ikke opleve med de produkter vi anvender hos Salon Camilla, de indeholder heller ikke de stoffer, der normalvis beskyldes for at give allergiske reaktioner.